Aranđelovac dobio hotel sa pet zvezdica

Bez autora
Nov 28 2010

Otvaranje renoviranog hotela "Izvor" u Aranđelovcu upriličeno je u petak. Hotel "Izvor" u Aranđelovcu, zdanje sa pet zvezdica, otvoren je posle sedam godina rekonstrukcije. Reč je o prvom luksuznom kongresnom, spa i velnes centru u Srbiji, u čiju je obnovu uloženo 35 miliona evra. Hotel raspolaže sa 550 mesta i ima 165 soba. Potpuno novo zdanje ima tri luksuzno opremljene kongresne sale, šest bazena, velnes i spa centre, u kojima istovremeno može da boravi približno 3.500 ljudi. Srbija ima potencijal da razvija banjski turizam i vreme je da se krene u njegovu revitalizaciju. Prilikom otvaranja hotela upućen je poziv investitorima da ulažu i u druga banjska mesta u Srbiji. Sledeće godine navršava se 200 godina od postanka Bukovičke banje. To je veliki jubilej, koji pokazuje dugu tradiciju u banjskom turizmu...

Otvoren hotel sa pet zvezdica u AranđelovcuOtvaranje renoviranog hotela "Izvor" u Aranđelovcu upriličeno je u petak.

Hotel "Izvor" u Aranđelovcu, zdanje sa pet zvezdica, otvoren je posle sedam godina rekonstrukcije.

Reč je o prvom luksuznom kongresnom, spa i velnes centru u Srbiji, u čiju je obnovu uloženo 35 miliona evra.

Hotel raspolaže sa 550 mesta i ima 165 soba. Potpuno novo zdanje ima tri luksuzno opremljene kongresne sale, šest bazena, velnes i spa centre, u kojima istovremeno može da boravi približno 3.500 ljudi.

Srbija ima potencijal da razvija banjski turizam i vreme je da se krene u njegovu revitalizaciju.

Prilikom otvaranja hotela upućen je poziv investitorima da ulažu i u druga banjska mesta u Srbiji.

Sledeće godine navršava se 200 godina od postanka Bukovičke banje. To je veliki jubilej, koji pokazuje dugu tradiciju u banjskom turizmu. Često se za Srbiju misli da nije značajna turistička destinacija, kao neke druge zemlje koje imaju more i planine. Međutim, mi možemo da se pohvalimo banjskim turizmom. To su prepoznali ljudi iz poslovne zajednice i upravo ovaj hotel u Aranđelovcu potvrđuje da je vreme da se krene u revitalizaciju banjskog turizma.

U tom poslu podršku moraju da pruže i lokalna zajednica, ali i Vlada Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik